मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics

Share:

इस Article में आपको मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics का हिंदी And English Lyrics भी दिया जा रहा है और उम्मीद है कि यह मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics आपके लिए यह पद जरूर Helpful है |

मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स | Modo Ghano Aayo Re Lyrics In Hindi

मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics
मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics

यहाँ – मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics दिया गया है-

भजन – मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स

दोहा –
नर्सी केवे सावरा,
तू एक बार मड़वा आव,
थारो मारो एक नातो,
थारा भगता उपर भार ||

मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया,
थे मारी लाज गमाई रे,
अरे लाज गमाई रे सांवरिया,
लाज गमाई रे,
मोड़ो घणो आयो रे सावरिया,
थे मारी लाज गमाई रे ||

सब रे लोगा रे तो लाडू ने पेड़ा,
बरफी न्यारी हो,
नरशी भगत रे तो खटोड़ी राबड़ी,
नरशी भगत रे तो खटोड़ी राबड़ी,
तीन डडो री रे,
मोड़ो घणो आयो रे सावरिया,
थे मारी लाज गमाई रे ||

सब रे लोगो रे महल मलिया,
बंगला न्यारा रे,
नर्सी भगत रे तो तुटोड़ि री झुपड़ी,
नर्सी भगत रे तो तुटोड़ि री झुपड़ी,
बीच मे बरी रे,
मोड़ो घणो आयो रे सावरिया,
थे मारी लाज गमाई रे ||

सब रे लोगा रे तो घिरत पत्राना,
तकिया न्यारा रे,
नर्सी भगत रे तो फतोड़ी रली,
नर्सी भगत रे तो फतोड़ी रली,
बीच मे तो कारी रे,
मोड़ो घणो आयो रे सावरिया,
थे मारी लाज गमाई रे ||

केवे नरशीदो सुन मारा सावरा,
अर्जी मारी रे,
बाई नेनी रो भरदे मायरो,
बाई नेनी रो भरदे मायरो,
मर्ज़ी थारी रे,
मोड़ो घणो आयो रे सावरिया,
थे मारी लाज गमाई रे ||

मोड़ो घनो आयो रे सांवरिया,
थे मारी लाज गमाई रे,
अरे लाज गमाई रे सांवरिया,
लाज गमाई रे,
मोड़ो घणो आयो रे सावरिया,
थे मारी लाज गमाई रे ||

अन्य बेहतरीन भजन:-


Modo Ghano Aayo Re Lyrics In English

Bhajan – Modo Ghano Aayo Re Lyrics

doha –
narsee keve saavara,
too ek baar madava aav,
thaaro maaro ek naato,
thaara bhagata upar bhaar..

modo ghano aayo re saanvariya,
the maaree laaj gamaee re,
are laaj gamaee re saanvariya,
laaj gamaee re,
modo ghano aayo re saavariya,
the maaree laaj gamaee re..

sab re loga re to laadoo ne peda,
baraphee nyaaree ho,
narashee bhagat re to khatodee raabadee,
narashee bhagat re to khatodee raabadee,
teen dado ree re,
modo ghano aayo re saavariya,
the maaree laaj gamaee re..

sab re logo re mahal maliya,
bangala nyaara re,
narsee bhagat re to tutodi ree jhupadee,
narsee bhagat re to tutodi ree jhupadee,
beech me baree re,
modo ghano aayo re saavariya,
the maaree laaj gamaee re..

sab re loga re to ghirat patraana,
takiya nyaara re,
narsee bhagat re to phatodee ralee,
narsee bhagat re to phatodee ralee,
beech me to kaaree re,
modo ghano aayo re saavariya,
the maaree laaj gamaee re..

keve narasheedo sun maara saavara,
arjee maaree re,
baee nenee ro bharade maayaro,
baee nenee ro bharade maayaro,
marzee thaaree re,
modo ghano aayo re saavariya,
the maaree laaj gamaee re..

modo ghano aayo re saanvariya,
the maaree laaj gamaee re,
are laaj gamaee re saanvariya,
laaj gamaee re,
modo ghano aayo re saavariya,
the maaree laaj gamaee re..

मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics
मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics

मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics जरुर पसंद आया होगा अगर आपको यह मोड़ो घणो आयो रे सांवरिया थे मारी लाज घुमाई रे लिरिक्स, Modo Ghano Aayo Re Lyrics पसंद आया हो तो –

कमेंट करके जरूर बताएं की आपको या लिरिक्स कैसा लगा एवं आप अपनी रिकवेस्ट भी हमे कमेंट करके बता सकते है, आपके द्वारा रिक्वेस्ट किये गए उस भजन या गीत आदि को जल्द से जल्द लाने की हमारी कोशिश रहेगी |

बॉलीवुड सोंग नोटेशन, सुपरहिट भजनों नोटेशन, लोकगीतों के हिंदी नोटेशन, हिन्दुस्तानी संगीत से सम्बन्धी व्याख्याओं और म्यूजिकल इंस्ट्रूमेंट्स के रिव्यु से जुडी जानकारी पाने के लिए follow बटन पर क्लिक करके “www.sursaritatechknow.com” को  जरूर follow करें |

और subscribe करें मेरे y o u t u b e चैनल Web Blogging Scholar को Website Designing, SEO, और ब्लॉग्गिंग सीखने के लिए |

धन्यवाद् – पवन शास्त्री


Share: