म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स, Mharo Shyam Base Khatu Lyrics

इस Article में आपको Mharo Shyam Base Khatu Lyrics, म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स का हिंदी और English LYRICS भी दिया है और उम्मीद करता हूँ कि यह Mharo Shyam Base Khatu Lyrics,म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स आपके लिए जरूर helpful साबित होगा |

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स | Mharo Shyam Base Khatu Lyrics In Hindi

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स, Mharo Shyam Base Khatu Lyrics
Mharo Shyam Base Khatu Lyrics, म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स

यहाँ – म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स, Mharo Shyam Base Khatu Lyrics दिया गया है-

भजन -​​ म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स

दोहा – रंग रंगीले राजस्थान में,
देखे अजब नज़ारे,
कण कण में यहाँ आन बसे है,
इस धरती पर देव हमारे,
अपनी अपनी शोभा सबकी,
अपनी अपनी महिमा है,
कुदरत ने कर दिया यहाँ पर,
देखो अजब करिश्मा है ||

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि,
सालासर में बजरंगी,
राणी सती राज करे जी झुंझणु के माहि,
म्हारो श्याम बसे खाटू माहि || ||

हे गौरी सूत देव गजानन,
देवारा सिरमौर है,
देवारा सिरमौर है,
मरुधर में धाम बणायो,
प्यारो रणथंबोर है,
प्यारो रणथंबोर है,
ओ भक्तो रे,
मरुधर में धाम बणायो,
प्यारो रणथंबोर है,
गणपति ने पूजे दुनिया घर घर माहि ||

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि,
सालासर में बजरंगी,
राणी सती राज करे जी झुंझणु के माहि,
म्हारो श्याम बसे खाटू माहि || ||

ओ सावळीयो सेठ पियारो,
मण्डफिया विराजे है,
मण्डफिया विराजे है,
नाथद्वारा श्रीनाथ को,
मंदिर यो साजे है,
मंदिर यो साजे है,
लो देखो रे,
नाथद्वारा श्रीनाथ को,
मंदिर यो साजे है,
भक्ता रा काज सवारे संकटये माए ||

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि,
सालासर में बजरंगी,
राणी सती राज करे जी झुंझणु के माहि,
म्हारो श्याम बसे खाटू माहि || ||

परबत पे शाकम्बरी माँ,
गोरिया में जिण धाम,
गोरिया में जिण धाम,
दो जाटी बालाजी को,
प्यारो सो एक धाम,
प्यारो सो एक धाम,
ओ भक्तो रे,
दो जाटी बालाजी को,
प्यारो सो एक धाम,
अंजनी माँ को लाल बिराजे मेहंदीपुर माहि ||

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि,
सालासर में बजरंगी,
राणी सती राज करे जी झुंझणु के माहि,
म्हारो श्याम बसे खाटू माहि || ||

रुणिचे रामदेवजी,
पीरा को पीर है,
पीरा को पीर है,
पूनरासर में बजरंगी,
वीरा को वीर है,
वीरा को वीर है,
ओ सुण जो रे,
पूनरासर में बजरंगी,
वीरा को वीर है,
करणी माता दर्शन देवे बीकानेर माए ||

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि,
सालासर में बजरंगी,
राणी सती राज करे जी झुंझणु के माहि,
म्हारो श्याम बसे खाटू माहि || ||

गळता जी पूण्य तीरथ है,
पुष्कर में ब्रम्हा धाम,
पुष्कर में ब्रम्हा धाम,
प्यारी प्यारी राधा सागे,
जयपुर में राधेश्याम,
जयपुर में राधेश्याम,
ओ श्याम रे,
प्यारी प्यारी राधा सागे,
जयपुर में राधेश्याम,
निशदिन रास रचावे बालू रेत माए ||

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि,
सालासर में बजरंगी,
राणी सती राज करे जी झुंझणु के माहि,
म्हारो श्याम बसे खाटू माहि || ||

धोरा री धरती माहि,
सतियो का राज है,
सतियो का राज है,
राणी सती ढांढण सती,
राखे माँ लाज है,
राखे माँ लाज है,
ओ दादी जी,
खेमी सती धोळी सती,
राखे माँ लाज है,
हर्ष देवी देव बिराजे राजस्थान माए ||

म्हारो श्याम बसे खाटू माहि,
सालासर में बजरंगी,
राणी सती राज करे जी झुंझणु के माहि,
म्हारो श्याम बसे खाटू माहि || ||

अन्य बेहतरीन भजन:-


Mharo Shyam Base Khatu Lyrics In English

In this article, you are also being given the Hindi and English Lyrics of Mharo Shyam Base Khatu Lyrics In English and I hope that Mharo Shyam Base Khatu Lyrics will prove to be helpful for you

Bhajan -​​ Mharo Shyam Base Khatu Lyrics

doha – rang rangeele raajasthaan mein,
dekhe ajab nazaare,
kan kan mein yahaan aan base hai,
is dharatee par dev hamaare,
apanee apanee shobha sabakee,
apanee apanee mahima hai,
kudarat ne kar diya yahaan par,
dekho ajab karishma hai ||

mhaaro shyaam base khaatu maahi,
saalaasar mein bajarangee,
raanee satee raaj kare jee jhunjhanu ke maahi,
mhaaro shyaam base khaatoo maahi || ||

he gauree soot dev gajaanan,
devaara siramaur hai,
devaara siramaur hai,
marudhar mein dhaam banaayo,
pyaaro ranathambor hai,
pyaaro ranathambor hai,
o bhakto re,
marudhar mein dhaam banaayo,
pyaaro ranathambor hai,
ganapati ne pooje duniya ghar ghar maahi ||

mhaaro shyaam base khaatu maahi,
saalaasar mein bajarangee,
raanee satee raaj kare jee jhunjhanu ke maahi,
mhaaro shyaam base khaatoo maahi || ||

o saavaleeyo seth piyaaro,
mandaphiya viraaje hai,
mandaphiya viraaje hai,
naathadvaara shreenaath ko,
mandir yo saaje hai,
mandir yo saaje hai,
lo dekho re,
naathadvaara shreenaath ko,
mandir yo saaje hai,
bhakta ra kaaj savaare sankataye mae ||

mhaaro shyaam base khaatu maahi,
saalaasar mein bajarangee,
raanee satee raaj kare jee jhunjhanu ke maahi,
mhaaro shyaam base khaatoo maahi || ||

parabat pe shaakambaree maan,
goriya mein jin dhaam,
goriya mein jin dhaam,
do jaatee baalaajee ko,
pyaaro so ek dhaam,
pyaaro so ek dhaam,
o bhakto re,
do jaatee baalaajee ko,
pyaaro so ek dhaam,
anjanee maan ko laal biraaje mehandeepur maahi ||

mhaaro shyaam base khaatu maahi,
saalaasar mein bajarangee,
raanee satee raaj kare jee jhunjhanu ke maahi,
mhaaro shyaam base khaatoo maahi || ||

runiche raamadevajee,
peera ko peer hai,
peera ko peer hai,
poonaraasar mein bajarangee,
veera ko veer hai,
veera ko veer hai,
o sun jo re,
poonaraasar mein bajarangee,
veera ko veer hai,
karanee maata darshan deve beekaaner mae ||

mhaaro shyaam base khaatu maahi,
saalaasar mein bajarangee,
raanee satee raaj kare jee jhunjhanu ke maahi,
mhaaro shyaam base khaatoo maahi || ||

galata jee poony teerath hai,
pushkar mein bramha dhaam,
pushkar mein bramha dhaam,
pyaaree pyaaree raadha saage,
jayapur mein raadheshyaam,
jayapur mein raadheshyaam,
o shyaam re,
pyaaree pyaaree raadha saage,
jayapur mein raadheshyaam,
nishadin raas rachaave baaloo ret mae ||

mhaaro shyaam base khaatu maahi,
saalaasar mein bajarangee,
raanee satee raaj kare jee jhunjhanu ke maahi,
mhaaro shyaam base khaatoo maahi || ||

dhora ree dharatee maahi,
satiyo ka raaj hai,
satiyo ka raaj hai,
raanee satee dhaandhan satee,
raakhe maan laaj hai,
raakhe maan laaj hai,
o daadee jee,
khemee satee dholee satee,
raakhe maan laaj hai,
harsh devee dev biraaje raajasthaan mae ||

mhaaro shyaam base khaatoo maahi,
saalaasar mein bajarangee,
raanee satee raaj kare jee jhunjhanu ke maahi,
mhaaro shyaam base khaatoo maahi || ||

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स, Mharo Shyam Base Khatu Lyrics
Mharo Shyam Base Khatu Lyrics, म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स

म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स, Mharo Shyam Base Khatu Lyrics जरुर पसंद आया होगा अगर आपको यह म्हारो श्याम बसे खाटु माहि सालासर में बजरंगी लिरिक्स, Mharo Shyam Base Khatu Lyrics पसंद आया हो तो –

कमेंट करके जरूर बताएं एवं आप अपनी रिकवेस्ट भी हमे कमेंट करके बता सकते है, उस भजन या गीत आदि को जल्द से जल्द लाने की हमारी कोशिश रहेगी |

रागों की बंदिशों के हिंदी नोटेशन, फ़िल्मी गानों के हिंदी नोटेशन, सुपरहिट भजनों के हिंदी नोटेशन, लोकगीतों के हिंदी नोटेशन, हिन्दुस्तानी संगीत से सम्बन्धी व्याख्याओं, म्यूजिकल इंस्ट्रूमेंट्स के रिव्यु, और टेक्नोलॉजी से जुडी जानकारी पाने के लिए   “www.sursaritatechknow.com” को  जरूर F O L L O W करें |

और S U B S C R I B E करें मेरे y o u t u b e चैनल “sur sarita techknow-Youtube” “S U R  S A R I T A  T E C H K N O W” – You tube को |

P L E A S E   C O M M E N T और शेयर जरूर करें ||

धन्यवाद्
पवन शास्त्री

Share: