गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स, Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics

Share:

इस Article में आपको Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics, गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स का हिंदी और English LYRICS भी दिया है और उम्मीद करता हूँ कि यह Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics, गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स आपके लिए जरूर helpful साबित होगा |

गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स | Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics In Hindi

गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स, Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics
Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics

यहाँ – गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स, Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics दिया गया है

भजन​​ – गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स

गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़,
कंवर तेजा रे,
लगतोड़ा लाग्या रे,
सावण भादवा,
लगतोड़ा लाग्या रे,
सावण भादवा ||

अतरो काईं सुतो गेहरी नींद,
कांवर तेजा रे,
थारा तो साथीड़ा बीजे,
बाजरो,
थारा तो साथीड़ा बीजे,
बाजरो ||

झूठी झूठ मत ने बोलो,
बोलो भावज म्हारी ने,
म्हारा तो साथीड़ा खेले,
गौर में,
म्हारा तो साथीड़ा खेले,
गौर में ||

कठे पड़ी रास पेराणी,
भावज म्हारी रे,
कठे तो पड्या है,
हली हालिया,
कठे तो पड्या है,
हली हालिया ||

खुट्या पड़ी रास पेराणी,
कंवर तेजा रे,
बाड़ा में बंदया रे बैल्या,
जोड़ी का,
बाड़ा में बंदया रे बैल्या,
जोड़ी का ||

गावे गावे थने हरी,
बूढ़क कवर तेजा रे,
कलयुग रे माया ने,
साचा देवता,
कलयुग रे माया ने,
साचा देवता ||

गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़,
कंवर तेजा रे,
लगतोड़ा लाग्या रे,
सावण भादवा,
लगतोड़ा लाग्या रे,
सावण भादवा ||

अन्य बेहतरीन भजन:-


Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics In English

In this article, you are also being given the Hindi and English Lyrics of Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics In English and I hope that Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics will prove to be helpful for you

Bhajan​​ – Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics

gaajyo gaajyo jeth aashaadh,
kanvar teja re,
lagatoda laagya re,
saavan bhaadava,
lagatoda laagya re,
saavan bhaadava ||

ataro kaeen suto geharee neend,
kaanvar teja re,
thaara to saatheeda beeje,
baajaro,
thaara to saatheeda beeje,
baajaro ||

jhoothee jhooth mat ne bolo,
bolo bhaavaj mhaaree ne,
mhaara to saatheeda khele,
gaur mein,
mhaara to saatheeda khele,
gaur mein ||

kathe padee raas peraanee,
bhaavaj mhaaree re,
kathe to padya hai,
halee haaliya,
kathe to padya hai,
halee haaliya ||

khutya padee raas peraanee,
kanvar teja re,
baada mein bandaya re bailya,
jodee ka,
baada mein bandaya re bailya,
jodee ka ||

gaave gaave thane haree,
boodhak kavar teja re,
kalayug re maaya ne,
saacha devata,
kalayug re maaya ne,
saacha devata ||

gaajyo gaajyo jeth aashaadh,
kanvar teja re,
lagatoda laagya re,
saavan bhaadava,
lagatoda laagya re,
saavan bhaadava ||

गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स, Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics
Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics

गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स, Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics जरुर पसंद आया होगा अगर आपको यह गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे लिरिक्स, Gajyo Gajyo Jeth Asad Lyrics पसंद आया हो तो –

कमेंट करके जरूर बताएं एवं आप अपनी रिकवेस्ट भी हमे कमेंट करके बता सकते है, उस भजन या गीत आदि को जल्द से जल्द लाने की हमारी कोशिश रहेगी |

रागों की बंदिशों के हिंदी नोटेशन, फ़िल्मी गानों के हिंदी नोटेशन, सुपरहिट भजनों के हिंदी नोटेशन, लोकगीतों के हिंदी नोटेशन, हिन्दुस्तानी संगीत से सम्बन्धी व्याख्याओं, म्यूजिकल इंस्ट्रूमेंट्स के रिव्यु, और टेक्नोलॉजी से जुडी जानकारी पाने के लिए   “www.sursaritatechknow.com” को  जरूर F O L L O W करें |

और S U B S C R I B E करें मेरे y o u t u b e चैनल “sur sarita techknow-Youtube” “S U R  S A R I T A  T E C H K N O W” – You tube को |

P L E A S E   C O M M E N T और शेयर जरूर करें ||

धन्यवाद्
पवन शास्त्री


Share: