मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics

इस Article में – मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics का हिंदी एवं English Lyrics भी दिया जा रहा है और उम्मीद है कि यह – मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics आपके लिए यह Article Helpful है ||

मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स | Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics In Hindi

मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics
मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics

यहाँ – मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics दिया गया है-

भजन – मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स

मोर छड़ी थारा हाथा में,
हीरो चमके माथा में,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी ||

नाम सुण्यो है जद से थारो,
नींदडली नहीं आंख्या में,
बड़ी दूर से चलकर आयो,
द्यो दर्शन थारा भक्ता ने,
द्यो दर्शन थारा भक्ता ने,
आंसू भरया म्हारी आंख्या में,
नैया है भव सागर में,
म्हारी नैया पार लगा दो,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी ||

एक सहारो तेरो बाबा,
म्हणे क्यूँ तरसावे है,
कद से थारी टेर लगावा,
क्यों ना दर्श दिखावे है,
क्यों ना दर्श दिखावे है,
गले लगा तेरे टाबर ने,
राह दिखा तू भूल्या ने,
अब सुनले तू लखदातार,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी ||

मैं तो सुणी हाँ बाबा थारी,
महिमा अपरम्पार घणी,
क्यों तरसावे बाबा जी,
थारे टाबरिया ने आस घणी,
थारे टाबरिया ने आस घणी,
गुण गांवा दिन राता ने,
भूल गया सब कामा ने,
सब नैया पार लगाओ,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी ||

‘काशीराम’ कहे श्याम बिहारी,
सब भक्ता नी टेर सुणो,
सब भक्ता के संग में बाबा,
म्हारे सिर पर हाथ धरो,
म्हारे सिर पर हाथ धरो,
भजन सुणावा मैं थाने,
दर्शन दे द्यो ते म्हाने,
ते भक्ति रा दातार,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी ||

मोर छड़ी थारा हाथा में,
हीरो चमके माथा में,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी ||

अन्य बेहतरीन भजन:-


Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics Video


Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics In English

Bhajan – Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics

mor chhadee thaara haatha mein,
heero chamake maatha mein,
thaare gal phula ro haar,
baaba shyaam dhanee..

naam sunyo hai jad se thaaro,
neendadalee nahin aankhya mein,
badee door se chalakar aayo,
dyo darshan thaara bhakta ne,
dyo darshan thaara bhakta ne,
aansoo bharaya mhaaree aankhya mein,
naiya hai bhav saagar mein,
mhaaree naiya paar laga do,
baaba shyaam dhanee,
thaare gal phula ro haar,
baaba shyaam dhanee..

ek sahaaro tero baaba,
mhane kyoon tarasaave hai,
kad se thaaree ter lagaava,
kyon na darsh dikhaave hai,
kyon na darsh dikhaave hai,
gale laga tere taabar ne,
raah dikha too bhoolya ne,
ab sunale too lakhadaataar,
baaba shyaam dhanee,
thaare gal phula ro haar,
baaba shyaam dhanee..

main to sunee haan baaba thaaree,
mahima aparampaar ghanee,
kyon tarasaave baaba jee,
thaare taabariya ne aas ghanee,
thaare taabariya ne aas ghanee,
gun gaanva din raata ne,
bhool gaya sab kaama ne,
sab naiya paar lagao,
baaba shyaam dhanee,
thaare gal phula ro haar,
baaba shyaam dhanee..

kaasheeraam kahe shyaam bihaaree,
sab bhakta nee ter suno,
sab bhakta ke sang mein baaba,
mhaare sir par haath dharo,
mhaare sir par haath dharo,
bhajan sunaava main thaane,
darshan de dyo te mhaane,
te bhakti ra daataar,
baaba shyaam dhanee,
thaare gal phula ro haar,
baaba shyaam dhanee..

mor chhadee thaara haatha mein,
heero chamake maatha mein,
thaare gal phula ro haar,
baaba shyaam dhanee..

मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics
मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics

आशा करता हु कि मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics अच्छा लगा होगा अगर आपको मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics अच्छा लगा तो-

कमेंट करके जरूर बताएं एवं आप अपनी रिकवेस्ट भी हमे कमेंट करके बता सकते है, उस भजन या गीत आदि को जल्द से जल्द लाने की हमारी कोशिश रहेगी |

बॉलीवुड सोंग नोटेशन, सुपरहिट भजनों नोटेशन, लोकगीतों के हिंदी नोटेशन, हिन्दुस्तानी संगीत से सम्बन्धी व्याख्याओं और म्यूजिकल इंस्ट्रूमेंट्स के रिव्यु से जुडी जानकारी पाने के लिए follow बटन पर क्लिक करके “www.sursaritatechknow.com” को  जरूर follow करें |

और subscribe करें मेरे y o u t u b e चैनल Web Blogging Scholar को Website Designing, SEO, और ब्लॉग्गिंग सीखने के लिए |

धन्यवाद् – पवन शास्त्री

1 thought on “मोर छड़ी थारा हाथा में लिरिक्स, Mor Chhadi Thara Hatha Mein Lyrics”

Leave a Comment