गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics

इस Article में आपको Abke Janam Sudharo Lyrics,गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स का हिंदी और English LYRICS भी दिया है और उम्मीद करता हूँ कि यह Abke Janam Sudharo Lyrics,गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स आपके लिए जरूर helpful साबित होगा |

गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स | Abke Janam Sudharo Lyrics In Hindi

गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics

यहाँ – गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics दिया गया है

भजन​​ – गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स

श्लोक –
सतगुरु दीवो नाम रो,
तो क्या जाने संसार ||
घिरत सिचावो प्रेम रो,
वीरा उतारो भवजल पार ||

कोण भुलुला गुण थारो ओ,
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो ||

लख चौरासी में घणो दुःख देखियो,
धर धर पशु अवतारो ||
धुप छाव में तो चही घनेरी,
ओ दुख परो रे निवारो ||
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो,
कोण भुलुला गुण थारो ओ,
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो ||

गुरु बिन सहाय करे कौन जीवरी,
तीर्थ फिरो हजारो ||
वैकुंठासु पासा भेजिया,
नारद सुखदेव प्यारो ||
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो
कोण भुलुला गुण थारो ओ,
गुरुसा मारो अबकोडो जनम सुधारो ||

गुरु बिन ग्यान ध्यान सब जुठो,
जुठो जी जग संसारो ||
पति बिन नार कैसो पद पावे,
कैसे विधवा रो सिंगारो ||
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो ||
कोण भुलुला गुण थारो ओ,
गुरुसा मारो अबकोडो जनम सुधारो ||

राम मिलन री राह बतावो,
मेटो भृम अंधेरो ||
आप गुरुसा म्हारा पर उपकारी,
अवगुण परो रे निवारो ||
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो ||
कोण भुलुला गुण थारो ओ,
गुरुसा मारो अबकोडो जनम सुधारो ||

बार बार म्हारी आई विनती,
वैगी सुनो जी पुकारो ||
दास केवल पर कृपा कीजो,
सर पर पंजो रालो ||
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो ||
कोण भुलुला गुण थारो ओ,
गुरुसा मारो अबकोडो जनम सुधारो ||

कोण भुलुला गुण थारो ओ,
गुरुसा मारो अबकोडो जनम सुधारो ||

अन्य बेहतरीन भजन:-

Abke Janam Sudharo Video


Abke Janam Sudharo Lyrics In English

In this article, you are also being given the Hindi and English Lyrics of Abke Janam Sudharo Lyrics In English and I hope that Abke Janam Sudharo Lyrics will prove to be helpful for you

Bhajan​​ – Abke Janam Sudharo Lyrics

shlok –
sataguru deevo naam ro,
to kya jaane sansaar ||
ghirat sichaavo prem ro,
veera utaaro bhavajal paar ||

kon bhulula gun thaaro o,
gurusa maaro abakodo janm sudhaaro ||

lakh chauraasee mein ghano duhkh dekhiyo,
dhar dhar pashu avataaro ||
dhup chhaav mein to chahee ghaneree,
o dukh paro re nivaaro ||
gurusa maaro abakodo janm sudhaaro,
kon bhulula gun thaaro o,
gurusa maaro abakodo janm sudhaaro ||

guru bin sahaay kare kaun jeevaree,
teerth phiro hajaaro ||
vaikunthaasu paasa bhejiya,
naarad sukhadev pyaaro ||
gurusa maaro abakodo janm sudhaaro
kon bhulula gun thaaro o,
gurusa maaro abakodo janam sudhaaro ||

guru bin gyaan dhyaan sab jutho,
jutho jee jag sansaaro ||
pati bin naar kaiso pad paave,
kaise vidhava ro singaaro ||
gurusa maaro abakodo janm sudhaaro ||
kon bhulula gun thaaro o,
gurusa maaro abakodo janam sudhaaro ||

raam milan ree raah bataavo,
meto bhrm andhero ||
aap gurusa mhaara par upakaaree,
avagun paro re nivaaro ||
gurusa maaro abakodo janm sudhaaro ||
kon bhulula gun thaaro o,
gurusa maaro abakodo janam sudhaaro ||

baar baar mhaaree aaee vinatee,
vaigee suno jee pukaaro ||
daas keval par krpa keejo,
sar par panjo raalo ||
gurusa maaro abakodo janm sudhaaro ||
kon bhulula gun thaaro o,
gurusa maaro abakodo janam sudhaaro ||

kon bhulula gun thaaro o,
gurusa maaro abakodo janam sudhaaro ||

गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics
गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics

गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics जरुर पसंद आया होगा अगर आपको यह गुरुसा म्हारो अब के जनम सुधारो लिरिक्स, Abke Janam Sudharo Lyrics पसंद आया हो तो –

कमेंट करके जरूर बताएं एवं आप अपनी रिकवेस्ट भी हमे कमेंट करके बता सकते है, उस भजन या गीत आदि को जल्द से जल्द लाने की हमारी कोशिश रहेगी |

रागों की बंदिशों के हिंदी नोटेशन, फ़िल्मी गानों के हिंदी नोटेशन, सुपरहिट भजनों के हिंदी नोटेशन, लोकगीतों के हिंदी नोटेशन, हिन्दुस्तानी संगीत से सम्बन्धी व्याख्याओं, म्यूजिकल इंस्ट्रूमेंट्स के रिव्यु, और टेक्नोलॉजी से जुडी जानकारी पाने के लिए   “www.sursaritatechknow.com” को  जरूर F O L L O W करें |

और S U B S C R I B E करें मेरे y o u t u b e चैनल “sur sarita techknow-Youtube” “S U R  S A R I T A  T E C H K N O W” – You tube को |

P L E A S E   C O M M E N T और शेयर जरूर करें ||

धन्यवाद्
पवन शास्त्री ( सुर सरिता टेक्नो )

Thank you

Leave a Comment