जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स, Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics

इस Article में आपको Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics, जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स का हिंदी और English LYRICS भी दिया है और उम्मीद करता हूँ कि यह Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics, जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स आपके लिए जरूर helpful साबित होगा |

जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स | Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics In Hindi

जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स, Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics
Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics, जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स

यहाँ – जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स, Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics दिया गया है-

भजन -​​ जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स

जोधाणा नगरी में म्हारी,
आई माता रो धाम रे,
नगर बिलाड़ो अति पावन,
लागे स्वर्ग समान रे |

अरे भादवो महीनों आवे,
मन में उमंग अपार रे,
अरे बीज रो दिवस आवे,
हर्षै नर ने नार रे ||

अरे लुलतो लुलतो आवे सीरवी,
नगर बिलाड़ा मायने,
भगतो ने मैया दर्शन दीजो,
आया थारे द्वार पे,
अरे ढोल नगाड़ा नोपत बाजे,
नगर बिलाड़ा मायने,
सांझ सवेरे आरतियां मे,
होवे जय जयकार रे ||

अरे धोली धोती अंगरकी ने,
चुटियो सोवे हाथ में,
अरे पंखी रा तो झाला देवे,
नाचे गेरीया जोर रे,
हाथ पुरुष और गले लुगायां,
बांधो आईजी री बैल रे,
ग्यारह गांठ रा नियम थे पालो,
घर में आनंद हो जाय रे ||

अरे जगमग जगमग ज्योता जागे,
नगर बिलाड़ा मायने,
टप टप टप टप केसर टपके,
अखण्ड ज्योति रे मायने,
अरे बैल री असवारी सोवे मैया,
मूरत मनडे भाय रे,
अरे आई पंथ री ध्वजा लहरावे,
इन कलयुग रे मायने,
अरे वर्तमान में आई पंथ रा,
माधव सिंह जी दीवान रे ||

अरे मनीष सीरवी शरन आपरी,
राखो चरना माय ने,
दिपिका ने चरना राखो,
राखो सिर पर हाथ रे,
अरे राज वैष्णव मैया थारे,
चरना शिश निवाय रे,
प्रियंका चौहान मैया,
चरना शिश निवाय रे,

जोधाणा नगरी में म्हारी,
आई माता रो धाम रे,
नगर बिलाड़ो अति पावन,
लागे स्वर्ग समान रे,
अरे भादवो महीनों आवे,
मन में उमंग अपार रे,
अरे बीज रो दिवस आवे,
हर्षै नर ने नार रे ||

अन्य बेहतरीन भजन:-

Jodhada Nagari Me Mhari Video

Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics In English

In this article, you are also being given the Hindi and English Lyrics of Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics In English and I hope that Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics will prove to be helpful for you

Bhajan -​​ Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics

jodhaana nagaree mein mhaaree,
aaee maata ro dhaam re,
nagar bilaado ati paavan,
laage svarg samaan re |

are bhaadavo maheenon aave,
man mein umang apaar re,
are beej ro divas aave,
harshai nar ne naar re ||

are lulato lulato aave seeravee,
nagar bilaada maayane,
bhagato ne maiya darshan deejo,
aaya thaare dvaar pe,
are dhol nagaada nopat baaje,
nagar bilaada maayane,
saanjh savere aaratiyaan me,
hove jay jayakaar re ||

are dholee dhotee angarakee ne,
chutiyo sove haath mein,
are pankhee ra to jhaala deve,
naache gereeya jor re,
haath purush aur gale lugaayaan,
baandho aaeejee ree bail re,
gyaarah gaanth ra niyam the paalo,
ghar mein aanand ho jaay re ||

are jagamag jagamag jyota jaage,
nagar bilaada maayane,
tap tap tap tap kesar tapake,
akhand jyoti re maayane,
are bail ree asavaaree sove maiya,
moorat manade bhaay re,
are aaee panth ree dhvaja laharaave,
in kalayug re maayane,
are vartamaan mein aaee panth ra,
maadhav sinh jee deevaan re ||

are maneesh seeravee sharan aaparee,
raakho charana maay ne,
dipika ne charana raakho,
raakho sir par haath re,
are raaj vaishnav maiya thaare,
charana shish nivaay re,
priyanka chauhaan maiya,
charana shish nivaay re,

jodhaana nagaree mein mhaaree,
aaee maata ro dhaam re,
nagar bilaado ati paavan,
laage svarg samaan re,
are bhaadavo maheenon aave,
man mein umang apaar re,
are beej ro divas aave,
harshai nar ne naar re ||

जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स, Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics
Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics, जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स

जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स, Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics जरुर पसंद आया होगा अगर आपको यह जोधाणा नगरी में म्हारी आई माता रो धाम रे लिरिक्स, Jodhada Nagari Me Mhari Lyrics पसंद आया हो तो –

कमेंट करके जरूर बताएं एवं आप अपनी रिकवेस्ट भी हमे कमेंट करके बता सकते है, उस भजन या गीत आदि को जल्द से जल्द लाने की हमारी कोशिश रहेगी |

रागों की बंदिशों के हिंदी नोटेशन, फ़िल्मी गानों के हिंदी नोटेशन, सुपरहिट भजनों के हिंदी नोटेशन, लोकगीतों के हिंदी नोटेशन, हिन्दुस्तानी संगीत से सम्बन्धी व्याख्याओं, म्यूजिकल इंस्ट्रूमेंट्स के रिव्यु, और टेक्नोलॉजी से जुडी जानकारी पाने के लिए   “www.sursaritatechknow.com” को  जरूर F O L L O W करें |

और S U B S C R I B E करें मेरे y o u t u b e चैनल “sur sarita techknow-Youtube” “S U R  S A R I T A  T E C H K N O W” – You tube को |

P L E A S E   C O M M E N T और शेयर जरूर करें ||

धन्यवाद्
पवन शास्त्री ( सुर सरिता टेक्नो )

Thank you

Share on:

Leave a Comment